miercuri, 25 februarie 2009

Angels and Demons


Stim, cu siguranta, ca fiecare in propria sa viata se confrunta cu demonii sai interiori (mai ales)dar si cu cei exteriori .... Eu o fac chiar zi de zi ,si ma zbat interior pentru a trece peste acestea ,dar uneori chiar nu poti reusi de unul singur te simti coplesit de situatie, insa atunci apare acel inger, trimis special pentru fiecare in parte, si ma salveaza de tot ceea ce imi face rau ... ma indruma spre un drum mai bun pe care nu pot fi ademenit cu usurinta :) ma protejeaza .... Si pentru asta tin sa ii multumesc ca exista, ca mereu e acolo :D Cu totii ar trebui sa o facem !!

marți, 24 februarie 2009

HomeTown - Bacau

Prin aceasta noua postare vreau sa va prezint locurile prin care am copilarit, locuri incarcate cu amintiri bune si rele in acelasi timp ... un loc pe care lam lasat in urma pentru a urma un alt vis... pentru inceput va voi spune o foarte scurta legenda, pe care am auzit-o despre Bacau, si anume : "Legenda spune ca orasul, asezat la poalele Carpatilor, si-a primit numele de la zeul grec al vinurilor si al vitei de vie, Bacchus." Aceasta este o mica harta a orasului ... este destul de mare ca intindere si gazduieste aproape 200.000 de oameni.
In urma cu 2 ierni asa arata primaria orasului :) minunat luminata ca si tot orasul de altfel.
Aici avem centrul orasului cu vestitul hotel Decebal :) iar langa este complexul Luceafarul.
Aceasta poza este luata de pe noua catedrala ortodoxa inca in constructie dupa aproape 7 ani...

Noua piata pietonala nou construita in 2008 .. un loc in care poti sta linistit pe o bancuta.

Din nou orasul vazut de la inaltime ... este un oras linistit fara zgomote prea mari ... uneori e prea linistit zici ca este pustiu :)
Celebra CATEDRALA ORTODOXA ... Dupa cate am inteles este a doua pe tara dupa cea din Timisoara ... este un lucru cu care ne putem cu adevarat mandri.
Spitalul Municipal Bacau pierdut in noapte....
Vestita Sala a Sporturilor locul in care joaca formatiile de handball si voley care usor usor isi fac loc printre cele mai bune .
Stadionul Bacaului .. locul in care sau intamplat performante greu de uitat. Si dupa cate am inteles acesta va fi demolat si mutat, lasandu-i trecutul glorios in umbra.
Avem si noi un palmier NA!!! sa nu ziceti ca nu suntem in pas cu moda.
Minunatul parc Cancicov... locul in care te duci pentru a uita de tine insuti ...un loc superb, magic.
Micul Parc Trandafir.
Din nou Cancicovul... sunt sigur ca va veti indragosti de acest loc daca il veti vizita.
In plina toamna acest parc este mereu un "musuroi de oameni"
Zapada, zapada si iar zapada..
Si bineinteles noul nostru Mall... ca sa ne laudam si noi .


Acesta este minunatul oras in care am batut strazile de nebun .... Un loc curat , frumos si linistit la care tanjesti sa te intorci ...

duminică, 22 februarie 2009

Falling Slowly

Fiind prima mea postare pe un blog, m-am decis să o fac cât mai specială ... Şi anume să vă prezint melodia la care ţin cel mai mult. Ea se numeşte Falling Slowly şi este interpretată de Glen Hansard & Markéta Irglová, făcând parte din soundtrackul filmului Once (un film superb pe care îl recomand). Aceasta a primit chiar şi un Oscar în februarie 2008. Pentru mine această melodie are şi o poveste mai specială (pe care nu o voi prezenta, pentru a păstra un oarecare mister), şi de fiecare dată când mă simt abătut, trist , când îmi e dor de cineva, o ascult şi redevin eu cel vesel şi plin de viaţă. Poate vi se va părea o nebunie dar vara trecută am ascultat această melodie de 1000 de ori încontinuu fără să mă plictisesc o clipă:) Aşa că vă las în compania ei ... las versurile să vorbească pentru mine :x


Lyrics:
I don't know you
But I want you
All the more for that
Words fall through me
And always fool me
And I can't react
And games that never amount
To more than they're meant
Will play themselves out

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you have a choice
You'll make it now

Falling slowly, eyes that know me
And I can't go back
Moods that take me and erase me
And I'm painted black
You have suffered enough
And warred with yourself
It's time that you won

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you had a choice
You've made it now
Falling slowly sing your melody
I'll sing along