joi, 21 mai 2009

Excuse me while i kill myself

Se pare ca poporul roman devine un popor de oameni sinucigasi! La fiecare pas auzi ca s-a mai sinucis o persoana, ba din cauza datoriilor, ba ca s-a certat cu nevasta si cu purcelu, si multe astfel de motive. Dar cel mai cel mi se pare ultimul caz de care am auzit din intamplare. O fata de 13 sa se sinucida. De ce ? FIINDCA A LUAT UN 7. Incredibil!!! Daca de pe acuma copii incep sa aiba mentalitate de asta e grav. Ma gandesc ca peste vreo cativa ani se vor sinucide si copii de 2 3 ani ca nu le mai convine viata asta. Nu zic ca totul e bine si frumos. Dar poporul roman e un popor plictisit de viata probabil, imediat cum apare o problema zice "eh nu mai are rost sa continui, mai bine imi pun capat zilelor, lasandu-i pe cei din urma mea si mai mizerabili decat sunt deja". Suntem niste egoisti ne gandim numai la propria persoana. Dar cel mai mult ma enerveaza ca nu ne luptam cu problemele noastre... Si cu asta i rest my case.

duminică, 17 mai 2009

Birds

Revin pentru a va prezenta o noua melodie indragita de mine. Este destul de veche dar e foarte frumoasa. O melodie care prezinta o poveste de dragoste. Artista este Kate Nash si dupa mine este cea mai buna voce feminina din Anglia. Are un accent foarte dragut care se vede si in melodiile sale. Povestea este a doi indragostiti care se intalnesc intr-o statie de autobuz. Dar mai bine nu va povestesc eu si va las pe voi sa descoperiti. 


Forgive my human mind




Se pare ca creierul meu inceteaza sa mai functioneze cateodata si reactioneaza la intamplare fara a-si da seama ceea ce face si consecintele pe care le atrage. Am inceput sa ranesc lumea din jurul meu fara sa vreau prin cuvinte oricat de insignifiante mi s-ar parea mie. Si cel mai tare ma enerveaza ca imi dau seama doar dupa ce s-a intamplat, dupa ce fapta a fost savarsita. E greu sa o repar dar incerc. Nu vreau sa pierd pe nimeni din cauza omuletilor din creierul meu. Acestea fiind spuse vreau sa imi cer scuze tutoror carora le-am gresit si fac o promisiune mie insumi ca ma voi schimba din acest punct de vedere. Forgive my human mind.

duminică, 10 mai 2009

Political Animals

Politica din Romania sucks la propriu si la figurat. Din punct de vedere politic suntem de tot rasul, ma si mir ca ne-au primit U.E. in 2007. Motivele pentru care ne-au primit sunt inca necunoscute de catre mine. Marii oameni politici, acum, probabil se simt foarte importanti, doar ce naiba suntem in U.E, dar sunt atat de incompetenti incat atrag doar disgratia continua a tarilor importante, si nu fonduri. Al naibii sa fie ei daca nu sunt in stare sa faca un proiect care sa ajute tara asta, care se duce de rapa. Incep sa detest ca locuiesc in Romania, datorita lor, incep sa detest populatia care e atat de oarba incat nu isi da seama ca inca suntem condusi de niste comunisti. Nu reusesc sa inteleg ce mai cauta toate aceste persoane dubiose la conducere, care dupa mine ne fac de ras mai ceva ca tiganii si toti cei care se duc la furat in strainatare, prin incultura lor. Ah si inca un lucru care il mai detesc e toata valva asta care se face de sarbatori ca 1 mai cand se tot pune accent pe micii si sarmalele si carnatii lor oferiti GRATUIT, de parca asta ne-ar salva de la dezastru. Desigur ne baga numai "carnati" pe gat si multe altele la fiecare alegeri. Eu unul as prefera sa fie unu care promite putin, nu sa ma duca cu zaharelu. Dar se pare ca romanilor le place sa fie mintiti. Si cu asta va las sa asc o melodie superba de la Grimus care arata oarecum cum e politica din Romania : "...manipulate your victim, promote your inconsistence, monkey around with business...We don't mean no harm to anyone, we're just here to help you build a home , Don't be scared of our guns and uniforms, all you have to do is vote for us..."



Grimus - Political Animals
Asculta mai multe audio Muzica »

POLITICAL ANIMALS
Anticlockwise, we move along the same lies
Financial obligations
Female domestic servants
Mumbo-jumbo, meaningless words in talk shows
Political animals, trying to mess with us

It's a solitary time of our lives
Only I know things will be fine
For a revelation ready to fight
Take your hands off me, you have no right
You have no right

I feel sorry, out of the ordinary
I wish you didn't vomit
It really matters to me
Join the system, manipulate your victim
Promote your inconsistence, monkey around with business

Will sink into the abyss of a new dark age made more sinister
And perhaps more protracted, by the lights of perverted science

We don't mean no harm to anyone
We're just here to help you build a home
Don't be scared of our guns and uniforms
All you have to do is vote for us