marți, 28 iulie 2009

Muzica

Aseara in jurul orei 3, neputand dormi am inceput sa scotocesc prin winamp o melodie care ma va putea linisti si adormi... am gasit o melodie de la The National care m-a ajutat enorm ... e superba piesa , foarte lenta desi este foarte trista.. Nu asa conteaza ci per total... Dupa parerea mea este o formatie foarte buna care merita ascultata...

miercuri, 22 iulie 2009

Some pictures made by me


In lipsa de idei pentru a publica am decis ca din cand in cand sa pun cateva poze facute de mine cu aparatul prietenei mele, deoarece eu nu am :((. Eh asta e i hope you like them... Enjoy!

Back in time

The lady up in the sky


Alone to face the storm


The way to another world

Hidden Temple

Safe way

Pray for me
Life is not yet lost

Calling the gods

marți, 21 iulie 2009

Poze Grimus Bookfest 21 iunie

It’s a solitary time of our lives
Only I know things will be fine
For a revelation ready to fight
Take your hands off me, you have no right
You have no right.
Just pray for me you atheist
Open your mouth you ventriloquist
Before you go away…

There’s always something new to say
About the same old glory
We live in “Yesterday”
Though our friends are worried

When the movie’s over
So is the day
So is the lust for joy
When the music’s over
The world is grey
Can I go home?

Listening to fairy tales
You don't even care
About the ones you oversaturate
And intimidate, I'm nothing but a grain of sand
In your lie

Grimus

Sunt fascinat de aceasta formatie romanesca... Incetul cu incetul intra sub pielea mea si se indreapta spre creier controland corpul meu, vrajindu-l cu sunete magice.. Au o prezenta scenica superba si de fiecare data te pot surpinde, si mai mult ca sigur asta vor face.. Momentan a devenit formatia mea preferata din Romania. Am fost la bookfest unde au sustinut un concert incredibil, desi lumea era rigida, nu dansa , nu canta impreuna cu ei, nu isi dadeau viata la fel cum si-o dadeau ei zeului numit muzica. In plus la acel concert au cantat 2 melodii noi care pur si simplu m-au lasat cu gura cascata, au fost 2 melodii acustice, dupa care eu inca lesin. E o formatie care cu siguranta va schimba fata rockului romanesc. Grimus provoaca dependenta (cel putin pentru mine)




luni, 13 iulie 2009

Dan in real life

Dan in real life e un film romantic dar totodata e si comic. Are cateva momente in care razi de nebun, insa mie cel mai mult mia placut cand acesta a cantat melodia "Let my love open the door to your heart" de Pete Townsend... Din prima clipa cand am auzit-o , am adorat-o. E un film mai vechi dar frumos, si pentru cei care nu l-au vazut inca il recomand cu cea mai mare placere...
Scuzati filmare proasta dar e tot ce am gasit... I recomend it, it warms your heart... really!!!

miercuri, 1 iulie 2009

The Happening


Ieri pe la ora 12, stand linistit in pat, deodata imi miroase ceva a ars. Stau eu si cu un coleg de c amera si ne gandim ce ar putea fi. In fine nu ne dam seama si ne reluam pozitiile. Deodata se aude cum pe hol explodeaza neoanele :)) frigideru mai are si o ia din loc. Ce poate sa fie? Bineinteles, probleme cu curentul electric, defectiune la tabloul principal care alimenta tot palierul. De odata ne adunam mai multi pe culoar si fiecare incepe si enumara ce ii sa ars din cauza tensiunii.. Multi cu laptopuri arse, frigidere, pc-uri... CE sa face? Hai sa mergem sa ne plangem administratorului ca e vina caminului. Mergem la el si dupa cum este normal ne zice ca nu e vina lor si multe abureli.. Am insistat dar degeaba nu ai cu cine vorbi. Dupa care ne gandim noi sa mergem cu declaratii la rectorul facultatii. Acum urmeaza doar sa vedem ce se intampla.. ne vom recupera vreun ban sau ne lasa cu buza umflata. Caminele Spiru suck hard, dont come!!