luni, 4 ianuarie 2010

Train Trip

Întorcându-mă în Bucureşti după 3 zile petrecute acasă am decis împreună cu prietenul meu şi cu colegul de cameră, care veniseră în vizită, să mergem cu trenul. Bineînţeles, a fost o decizie tare proastă fiindcă, ca de obicei trenul a avut întârziere. Dar pe de o parte a fost foarte fain pentru că am avut o companie de nota 10, jucând cărţi şi multe alte jocuri idioate ca să ne ţină ocupaţi, râzând până la epuizare de prostiile care puteau ieşi din gurile noastre. Dar cel mai şi cel mai important lucru pe care vreau să vi-l dezvălui este duma spusă de o bătrânica care stătea în apropierea noastră. Totul a început când aceasta s-a băgat în vorbă cu o doamnă care avea un copil. Bătrânica întreabă la un moment dat dacă seamană copilul şi cu soţul acesteia. Ea zice ca da seamăna cu amândoi, na ca doar amândoi au participat. Iar bătrânica dupa un moment de gândire profundă ajunge la concluzia urmatoare :

" A păi.. dacă dumneavoastră semănaţi cu copilul şi copilul seamănă cu soţtul dumneavoastră, înseamnă că soţul dumneavoastră semană cu dumneavoastră "

A fost un moment unic, mai ales să poţi vedea figura bătrânicii care era absolut convinsă că ceea ce afirmase ea este foarte plauzibil! Măcar are şi CFR-ul partea lui faină uneori.

Niciun comentariu: